Filtros : "Cavicchioli, Rafael" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Future Microbiology. Unidade: IQSC

    Subjects: NEOPLASIAS, PREVENÇÃO DE DOENÇAS

    PrivadoAcesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BIANCHI, Jaqueline et al. Antigenotoxic potential of the fermentation broth produced by Paenibacillus polymyxa RNC-D in vitro. Future Microbiology, v. 16, p. 471-485, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.2217/fmb-2020-0176. Acesso em: 12 maio 2024.
    • APA

      Bianchi, J., Cavicchioli, R., Kubota, L. T., Carrilho, E., Sousa, C. P. de, & Anibal, F. F. (2021). Antigenotoxic potential of the fermentation broth produced by Paenibacillus polymyxa RNC-D in vitro. Future Microbiology, 16, 471-485. doi:10.2217/fmb-2020-0176
    • NLM

      Bianchi J, Cavicchioli R, Kubota LT, Carrilho E, Sousa CP de, Anibal FF. Antigenotoxic potential of the fermentation broth produced by Paenibacillus polymyxa RNC-D in vitro [Internet]. Future Microbiology. 2021 ; 16 471-485.[citado 2024 maio 12 ] Available from: https://doi.org/10.2217/fmb-2020-0176
    • Vancouver

      Bianchi J, Cavicchioli R, Kubota LT, Carrilho E, Sousa CP de, Anibal FF. Antigenotoxic potential of the fermentation broth produced by Paenibacillus polymyxa RNC-D in vitro [Internet]. Future Microbiology. 2021 ; 16 471-485.[citado 2024 maio 12 ] Available from: https://doi.org/10.2217/fmb-2020-0176

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024